+31 (0) 345 525 894

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Customer Drive kennismakingsgame 23 september 2015

wo 23 september 2015 van 16:00 - 20:15

CustomerDrive customer service business game logo

Doe gratis mee
Maak nu gratis kennis met deze succesvolle business game en ervaar zelf of hij geschikt is om in te zetten binnen jouw organisatie of voor jouw klanten.

Wat is Customer Drive?
Customer Drive is een speelse training om persoonlijk te ervaren wat klanten belangrijk vinden in een klantenserviceomgeving. Belangrijke thema’s zoals klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en efficiënte afhandeling vormen de rode draad. De speelse opzet garandeert een actieve betrokkenheid, dynamiek en hilariteit.

Wat levert deze businessgame op?
In de uitdagende setting van deze game leren de deelnemers spelenderwijs belangrijke lessen over behoeften van klanten en wat er voor nodig is om daaraan te voldoen. Tegelijkertijd voelen ze de druk om efficiënt vragen en klachten af te handelen om de wachttijden niet te laten oplopen. Het is een leerzame zoektocht naar het evenwicht tussen effectiviteit, kosten en klanttevredenheid. Vanuit een actieve leerervaring kunnen de inzichten direct worden omgezet in verbeteringen in eigen attitude en gedrag in de praktijk.

Je stapt in een nieuwe wereld
We dompelen de deelnemers onder in een nieuwe omgeving: de wereld van autoverhuurbedrijf CustomerDrive. Dit zorgt ervoor dat oude patronen even losgelaten kunnen worden en iedere deelnemer op gelijke voet begint.

Voor wie is Customer Drive geschikt?
Customer Drive is bijzonder geschikt voor klantenservice, contact centers en baliepersoneel. Zowel voor bedrijven in consumentenmarkten (b-to-c), zakelijke markten (b-to-b) als voor overheid en non-profit. 

Wat gaan we doen?
In deze kennismakingsgame gaan we Customer Drive daadwerkelijk spelen, dus je ervaart ‘the real thing’!

Agenda
Ontvangst is om 15.30 uur. We starten om 16.00 uur en sluiten af rond 20.15 uur. Tussendoor voor wat te eten en te drinken. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en te netwerken met de overige deelnemers.

Deelname
Deelname aan deze spelsimulatie is gratis. Er geldt een maximum van 2 deelnemers per organisatie.

Opnamen
Het is mogelijk dat tijdens de game video-opnames en/of foto’s worden gemaakt. Deze beelden worden gebruikt om toekomstige deelnemers een impressie te geven van Customer Drive. Door je in te schrijven geef je hiervoor toestemming.

Inschrijven
Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is, dus schrijf je snel in.

Gegevens

Datum:
wo 23 september 2015
Tijd:
16:00 - 20:15
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

CustomerGames

Locatie

Kasteel Woerden
Kasteel 3
Woerden, 3441 BZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0348 – 436000
Website:
http://www.kasteelwoerden.nl