+31 (0) 345 525 894

Onze partners

Wij hebben een uitgebreid netwerk van partners in Nederland en diverse andere landen. Onze partners bieden een of meer van onze games aan, vaak als onderdeel van een totaalpakket. Ze denken graag mee om tot een oplossing op maat te komen voor elk traject of vraagstuk. Of het nu om coaching, training, organisatieverandering of een CRM-traject gaat, er is altijd wel een trainer die goed bij jouw vraagstuk past.

Teamplayers.nu

TeamPLAYers_logo.jpeg Wij bouwen sterke teams.

Samenwerking binnen teams voor elkaar krijgen, dat is waarvoor u op ons kunt rekenen. We begeleiden teams op een gedreven, enthousiaste en professionele manier. We inspireren en dagen hen uit om het maximale uit zichzelf te halen zoals we dat ook van onszelf verwachten.  Wij zetten business games vaak in bij de start van verandertrajecten in organisaties. We geloven namelijk sterk in ervarend leren.
Vestigingsplaats Bladel
Contactpersonen  Cees Ronald-42.jpeg   Cees van de Zande
Ronald van Hintum
Website www.teamplayers.nu
E-mail cees@teamplayers.nu
ronald@teamplayers.nu
Telefoonnummer

06-51894683 - Cees
06-22871313‬ - Ronald

Games Klant-erger-je-nietChange Management GameVulcanusCustomerDrive

Quality Support

Logo Quality Support Quality Support houdt zich bezig met het meten en verbeteren van klantcontact. We zijn marktleider in het meten op alle klantcontactkanalen. Sinds drie jaar zetten we business games in om onze verbetertrajecten nog krachtiger te maken. Het spelen van games is voor ons een geweldige en zeer effectieve wijze van bewust worden en leren.
Vestigingsplaats Houten
Contactpersoon Foto Quality Support 2
Ron Gubbels
Website www.quality-support.nl
E-mail ron.gubbels@quality-support.nl
Telefoonnummer 06-83161769
Games Klant-erger-je-niet, Change Management Game, VulcanusCustomerDrive

Smert Connections

Smart Connections helpt organisaties om klantgerichter te ondernemen en is gespecialiseerd in customer engagement, customer experience management en customer relationship management (CRM). Smart Connections zet business games in om medewerkers bewust te maken van het belang van klantgerichtheid en om energie los te maken voor verbetertrajecten in de organisatie.
Vestigingsplaats Utrecht
Contactpersoon business-game-trainer-ruud-verduin
Ruud Verduin
Website www.smartconnections.nl
E-mail ruud.verduin@smartconnections.nl
Telefoonnummer 030-2209797
Games Klant-erger-je-niet, Change Management Game, CustomerDrive

Ook interesse om partner te worden?