+31 (0) 345 525 894

Onze partners

Wij hebben een uitgebreid netwerk van partners in Nederland en diverse andere landen. Onze partners bieden een of meer van onze games aan, vaak als onderdeel van een totaalpakket. Ze denken graag mee om tot een oplossing op maat te komen voor elk traject of vraagstuk. Of het nu om coaching, training, organisatieverandering of een CRM-traject gaat, er is altijd wel een trainer die goed bij jouw vraagstuk past.

Cyos BV

Afdrukken Veranderingen voor elkaar krijgen, dat is waarvoor u op ons kunt rekenen. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen in organisaties best willen veranderen, maar niet veranderd willen worden.  Wij zetten business games vaak in bij de start van verandertrajecten in organisaties. We geloven namelijk sterk in ervarend leren.
Vestigingsplaats Bladel
Contactpersoon     Cees van de Zande
Website www.cyos.nu
E-mail info@cyos.nu
Telefoonnummer 06-51894683
Games Klant-erger-je-nietAladdin & de WonderklantChange Management GameVulcanus,The Greatest MoveThe Challenge of EgyptCustomerDrive

Quality Support

Logo Quality Support Quality Support houdt zich bezig met het meten en verbeteren van klantcontact. We zijn marktleider in het meten op alle klantcontactkanalen. Sinds drie jaar zetten we business games in om onze verbetertrajecten nog krachtiger te maken. Het spelen van games is voor ons een geweldige en zeer effectieve wijze van bewust worden en leren.
Vestigingsplaats Houten
Contactpersoon Foto Quality Support 2
Ron Gubbels
Website www.quality-support.nl
E-mail ron.gubbels@quality-support.nl
Telefoonnummer 06-83161769
Games Klant-erger-je-niet, Change Management Game, VulcanusCustomerDrive

Smert Connections

Smart Connections helpt organisaties om klantgerichter te ondernemen en is gespecialiseerd in customer engagement, customer experience management en customer relationship management (CRM). Smart Connections zet business games in om medewerkers bewust te maken van het belang van klantgerichtheid en om energie los te maken voor verbetertrajecten in de organisatie.
Vestigingsplaats Utrecht
Contactpersoon business-game-trainer-ruud-verduin
Ruud Verduin
Website www.smartconnections.nl
E-mail ruud.verduin@smartconnections.nl
Telefoonnummer 030-2209797
Games Klant-erger-je-niet, Change Management Game, CustomerDrive

ArkDMC

ArkDMC logo ArkDMC ondersteunt organisaties op het gebied van marketing,  klantstrategie en CRM, waarbij we mens als de verbindende factor zien. Wij zorgen ervoor dat de marketing, communicatie en gebruik van  CRM beter is afgestemd op de behoefte van de Klant.  Het inzetten van business games is een effectieve manier om dit te realiseren.
Vestigingsplaats Emmen
Contactpersoon foto_dvda_klein
Daniëlle van der Ark
Website www.arkdmc.nl
E-mail info@arkdmc.nl
Telefoonnummer 06-46230286
Games Klant-erger-je-nietAladdin & de WonderklantCustomerDrive

Ton Plompen-Ontwikkeling

Ton_plompen_klein_finished Ton Plompen-Ontwikkeling houdt zich bezig met organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Ton Plompen is de oprichter. In zijn filosofie gaan deze ontwikkelingen hand-in-hand. Het werkt als een soort mobiel; als je aan een onderdeel trekt, komen de anderen vanzelf in beweging. Zijn aanpak is doelgericht, met humor, stevig en helder als het even nodig is, maar altijd met een ruim hart en enthousiasme.
Spelenderwijs leren past daar bij. Het inzetten van spelvormen prikkelt andere leerstrategieën. Gaming is daar een mooi voorbeeld van.
Werkend leren is zijn favoriete aanpak. Leren op de werkplek, coaching-on-the-job.
Volhardend, Inlevend en betrokken, concreet en creatief zijn kenmerkend voor zijn aanpak.
Vestigingsplaats Zoetermeer
Contactpersoon Foto Ton Plompen
Ton Plompen
Website www.tonplompen.nl
E-mail info@tonplompen.nl
Telefoonnummer 06-49131203
Games Klant-erger-je-niet, Change Management Game, Vulcanus

Zetzetin

logo-zetzetin-def-zonder-payoff Zetzetin. Het is onze ambitie om bedrijven en organisaties, die meer klantgericht willen ondernemen, beter te laten functioneren. Door ze te helpen aan de beste mensen om hun doelstellingen te bereiken. En door ze het hele gedoe van medewerkers aannemen uit handen te nemen. Nog leuker is het om voor elk bedrijf die specifieke aanpak te vinden die werkt. Vaak zetten we daar een business game voor in. Het is die gedrevenheid die Zetzetin anders maakt. Eerlijk in ons advies. Betrokken in onze aanpak.
Vestigingsplaats Den Haag
Contactpersoon lysette09
Lysette van Zijl
Website www.zetzetin.nl
E-mail info@zetzetin.nl
Telefoonnummer 06-14481505
Games Klant-erger-je-niet

HZ University of Applied Sciences

Print Als HZ University of Applied Sciences begeleiden we leerprocessen van zowel voltijd studenten als van professionals binnen organisaties in het werkveld. Onze opdracht beslaat meerdere kennisgebieden en binnen het economische domein hebben we bijzonder  positieve ervaringen met business games zoals Klant-erger-je-niet. Wij zetten deze game in om de relevante thema’s op het vlak van klantgerichtheid te onderkennen en  kritische reflecties op de huidige CRM-situatie te stimuleren.
Vestigingsplaats Vlissingen
Contactpersoon Foto HZ profielfotoAvM 2
Ageeth van Maldegem
Website www.hz.nl
E-mail a.van.maldegem@hz.nl
Telefoonnummer 0118-489122
Games Klant-erger-je-niet

Powerfield Media

PFM Logo - alpha Hoe stem je af, blijf je aangesloten en draag je bij in de snel veranderende maatschappij? Voor velen een ware uitdaging. Brian Kragtwijk is zelfstandig ondernemer en consultant en ondersteunt ondernemers en organisaties bij bewustwording en het kiezen voor informatie en techniek die je verder helpen als mens. Jong en oud. Hierbij werkt hij samen met een eigen netwerk van onafhankelijke professionals en organisaties. Hij heeft een passie voor video en is op de hoogte van de laatste trends. Co-initiator van Permanent Future Lab in Eindhoven voor organisaties met leer- en talentontwikkelprogramma’s met o.a. serious business gaming. Meer dan 15 jaar ervaring in het oplossen van complexe, strategische en bedrijfskundige vraagstukken.
Vestigingsplaats Eindhoven
Contactpersoon Foto Powerfield Media
Brian Kragtwijk
Website www.powerfieldmedia.com
E-mail info@powerfieldmedia.com
Telefoonnummer 06-57174474
Games Klant-erger-je-nietAladdin & de WonderklantChange Management GameVulcanus,The Greatest MoveThe Challenge of EgyptCustomerDrive

Work Vision

Work Vision logo Work Vision houdt zich met hart en ziel bezig met ontwikkeling van mensen op organisatie-, team- en individueel niveau. We moeten het doen zoals het kan is het motto van Work Vision. Met een positieve, verbindende werkmentaliteit leert Work Vision de organisatie en haar medewerkers kijken naar kansen en mogelijkheden. Elk individu is belangrijk bij ontwikkeling. Work Vision heeft de kennis en kracht om vanuit vertrouwen en wederzijds respect juist die snaar te raken dat ook elk individu zich durft te ontwikkeling. De wil om te ontwikkelen en mee te werken aan een organisatieverandering ontstaat door ervarend leren. Zelf ervaren en het verschil voelen is de beste leerschool. Ontwikkelen door kansen en mogelijkheden zien vergt een positieve kijk naar mogelijkheden en doorzettingsvermogen. Niet alleen de beren zien maar juist de beren en de weg.
Vestigingsplaats Ommen
Contactpersoon business-game-trainer-Elly-Berkel
Elly Berkel
Website www.work-vision.nl
E-mail Elly.berkel@work-vision.nl
Telefoonnummer 06-50276785
Games Klant-erger-je-nietAladdin & de Wonderklant

Ook interesse om partner te worden?

Klik hier