+31 (0) 345 525 894

Word partner van CustomerGames

We werken via een internationaal netwerk van partners die wij ondersteunen door het leveren van hoogwaardige klantgerichte business games en workshop formates.

Wij hebben een interessante propositie voor trainers en consultants die onze businessgames en workshops willen toevoegen aan hun eigen dienstenportfolio.

Ons partnerprogramma

We onderkennen twee soorten partners:

Authorized Resellers verkopen onze producten in hun marktsegment.

Certified Facilitators, personen die een training hebben afgerond en bevoegd zijn om een of meer van onze business games en workshops te faciliteren.

Als Certified Facilitator ga je deel uitmaken van ons trainersnetwerk en kun je ingehuurd worden door authorized resellers om een game of workshop te faciliteren. Natuurlijk kun je zelf ook Authorized Reseller worden.

Voordelen

Onze business games en speelse workshops zijn unieke oplossingen voor bewustwording en het creëren van draagvlak. Ons partnerprogramma biedt je de mogelijkheid om waarde te creëren voor bestaande klanten, om nieuwe opdrachtgevers aan te trekken en om interessante extra vaardigheden te ontwikkelen.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om partner van CustomerGames te worden? Download dan onze partnerbrochure via de aanvraagknop op deze pagina. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@customergames.nl met als onderwerp: ‘Interesse in partnerschap’.

'Ook partner worden?'