+31 (0) 345 525 894

Customer Games

CustomerGames is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van klantgerichte business games, business simulaties en speelse workshops. Onze games worden vaak ingezet in veranderingsprocessen. Door het speelse en participatieve karakter dringt de boodschap van een game veel verder door dan bij bijvoorbeeld presentaties, workshops of lezingen.

Leren door samen te ervaren. Daar zijn wij van.

CustomerGames is in 2008 opgericht door ervaren verandermanager Hans Vegter en klantgerichtheidsexpert Ruud Verduin. Inmiddels runt Hans het bedrijf alleen en breid het partnernetwerk zich internationaal gestaag uit. Het is mijn ambitie om games te ontwikkelen die voorzien in een behoefte bij klanten en die onze partners succesvol kunnen inzetten in hun dienstverlening.

De games kenmerken zich doordat ze mensen samenbrengen en een gezamenlijke ervaring creëren die een uitstekende basis vormt voor het realiseren van verbeteringen in de organisatie. We noemen dit: live business games.

 

Hans Vegter

Hans Vegter

CustomerGames

Veranderingen bij organisaties voor elkaar krijgen is de specialisatie van Hans Vegter. Hans is mede-oprichter van CustomerGames, ontwikkelaar van de klantgerichte games en gecertificeerd facilitator van een groot aantal business games.

Historie van onze games

Onze eerste eigen game was de klantgerichtheidsgame Klant-erger-je-niet en deze business game was vanaf het begin af aan een groot succes. Inmiddels is Klant-erger-je-niet beschikbaar in diverse talen en wordt de game aangeboden door een groeiend aantal trainers en partners in verschillende landen.

In 2009 zijn we gestart met de verkoop van games van derden. In 2010 is de ontwikkelling van nieuwe games gestart, waaronder de innovatiegame Vulcanus en de Change Management Game voor het simuleren van grote veranderingsprojecten.

De nieuwste game gaat over klanten service. De game heet Customer Drive en laat deelnemers ervaren hoe zij in het contact met de klant het verschil kunnen maken. Ook ontwikkelen wij business games op maat voor indviduele bedrijven en (overheids)organisaties.